Diensten

Web design

Een website is het belangrijkste visitekaartje van het bedrijf. Bij Skilled geven wij websites een make over en geven we de website een duidelijke layout zodat iedereen zijn weg kan vinden. Ook is het mogelijk om de website te laten hosten. Heeft uw website een make over nodig? Dan bent u op het juiste adres. 

Marketing management

Bij Skilled Media kunnen wij advertenties maken en adverteren via o.a. google-services, zoals Youtube en Meta services, zoals Facebook en Instagram. We maken hiervoor een marketingplan. Ook kunnen wij naar uw wens een advertentie filmen en editen. Om dit vervolgens met behulp van een goede tekst te marketen op de social media platformen.

Social media beheer

Social media platformen zijn het hulpmiddel om nieuwe klanten te bereiken, zoals Instagram, Facebook en TikTok. Op deze platformen liggen klanten voor het oprapen door het  grote bereik. Het is daarom van belang om een verzorgt profiel te hebben, dit is namelijk het visitekaartje. Bij skilled kunnen wij uw sociale media platformen overnemen. Hierbij zetten wij het profiel in een nette layout en maken wij een zogeheten post-plan. Wij maken gebruik van meerdere programma’s waarin wij posts kunnen maken en posten volledig naar wens!

Reviews

Patrick C.
Patrick C.
Ik beveel het werken met Lucas zeker aan! Ondersteund erg goed en denkt goed mee, mooie resultaten!
travelrs place
travelrs place
Skilled media heeft een instagram travel pagina voor mij gerund. Dit was inclusief logo en strategie. Dit verliep allemaal haarfijn naar wens.