Diensten

Web design

Een website is het belangrijkste visitekaartje van het bedrijf. Bij Skilled geven wij websites een make over en geven we de website een duidelijke layout zodat iedereen zijn weg kan vinden. Ook is het mogelijk om de website te laten hosten. Heeft uw website een make over nodig? Dan bent u op het juiste adres. 

Marketing management

Bij Skilled Media kunnen wij advertenties maken en adverteren via o.a. google-services, zoals Youtube en Meta services, zoals Facebook en Instagram. We maken hiervoor een marketingplan. Ook kunnen wij naar uw wens een advertentie filmen en editen. Om dit vervolgens met behulp van een goede tekst te marketen op de social media platformen.

Live Chatbots

Website chatbots zijn een krachtig hulpmiddel om uw klanten de weg te wijzen en hen te helpen bij het vinden van informatie. Deze chatbots kunnen klanten snel en efficiënt antwoorden geven op veelgestelde vragen, hen door uw website leiden en zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring.

Bij Skilled Media kunnen wij uw websitechatbots ontwikkelen en beheren. We zorgen ervoor dat uw chatbot professioneel is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface en effectieve gespreksscripts. Hierdoor kunnen bezoekers eenvoudig de informatie vinden die ze nodig hebben, wat bijdraagt aan een positieve indruk van uw bedrijf. Daarnaast stellen wij een interactieplan op dat volledig is afgestemd op uw wensen en bedrijfsdoelen. Wij maken gebruik van diverse geavanceerde tools en programma’s om chatbots te creëren die de klanttevredenheid verhogen en uw website optimaliseren.

Reviews

Patrick C.
Patrick C.
Ik beveel het werken met Lucas zeker aan! Ondersteund erg goed en denkt goed mee, mooie resultaten!
travelrs place
travelrs place
Skilled media heeft een instagram travel pagina voor mij gerund. Dit was inclusief logo en strategie. Dit verliep allemaal haarfijn naar wens.